Om Kode Oslo

Vi er et uavhengig konsulentselskap.

Kode Oslo AS ble opprettet i 2017 av en gjeng utviklere som ønsket å styre sin egen hverdag og velge prosjekter på egne premisser. I dag er kode Oslo et konsulentselskap i solid utvikling, med kunder som blant annet Arkivverket, Oljefondet (NBIM), Itera, NIBIO, VilMer, Norkart, Aize, Cognite og Link Mobility.

Teamet består av fem fullstackutviklere og en forretningsutvikler. Alle i teamet har ulik spesialisering og vi har til sammen bred bransjeerfaring fra blant annet utdanningssektoren, offentlig sektor, finans og mediebransjen.

Ved siden av spennende oppdrag for våre kunder har vi også fokus på intern produktutvikling i samarbeid med eksperter innenfor ulike domener. Dette gir oss en arena til å teste ut idéer, prototyper og konsepter. I Kode Oslo dyrker vi en kultur der laget står i fokus, kontinuerlig læring og prinsippet om at man jobber best når man løser oppgaver man liker.

Kode Oslo brenner for en sunn, bærekraftig og inkluderende IT-bransje. Vi mener at de viktigste fundamentene for en bedrift ligger i en inkluderende internkultur, godt håndtverk og prinsippet om at man jobber best når man løser oppgaver man liker. Dette er noen våre standpunkter:

Vi sier hva vi mener

Vi er overbevist om at alt blir best når det legges til rette for at folk kan si det de mener.

Vi jobber smidig

Vi jobber alltid etter prinsippet om å holde alt arbeid vi gjør så smidig og lett som mulig.

Kontinuerlig læring

Vi lytter og lærer av folk rundt oss. Og vi liker å dele vår kunnskap med andre.

Laget i fokus

Vi fokuserer alltid på å spille laget så godt som mulig, både internt og i kundeprosjekter.

illustrasjonsbilde