Folka

Vårt team består av fem fullstack utviklere og en forretningsutvikler.
Dette er Kode Oslo:

Seniorutvikler

+47 93 85 00 88 andreas@kodeoslo.no

Andreas er en utvikler som gjennom 16 år har vært innom en rekke roller og teknologier. Erfaring med backend/frontend og mobilapps, men trives mest med det som skjer i nettleseren. Opptatt av gode brukeropplevelser og forretningsutvikling. Jobbet med utvikling innen handel, nettaviser, utdanning, oljeservice og offentlig sektor. Kobler av med bøker i hengekøyen, eller yoga i India.

Seniorutvikler

+47 97 96 21 25 bernt@kodeoslo.no

Bernt liker å programmere i mange ulike språk, men liker funksjonelle språk best. Er alltid interessert i å lære seg ny teknologi, metoder og løsninger. Hans interesser spenner seg fra algoritmer til TDD, serverarkitektur og skalering og han er spesielt god når det gjelder web-servere, applikasjonsutvikling og serverer deployment. Bernt er Kode Oslos spesialist (snobb) i håndverksøl.

Seniorutvikler/Daglig leder

+47 47 27 70 20 eirik@kodeoslo.no

Utvikler. Liker musikk, ski, trading, crypto og data. Leser bøker. Ønsker meningsfullt arbeid og langsiktige relasjoner. Innovation is a team sport. Ikke vær redd for å si det som det er.

Forretningsutvikler

+47 41 47 18 00 erik@kodeoslo.no

Forretningsutvikler og prosjektleder med erfaring fra analyse- og innsiktsarbeid i ulike roller med kvalitative og kvantitative metoder. Sterk interesse for kombinasjonen teknologi, analyse og innovasjon innen ulike domener. Systematiker som liker å strukturere data. Frontend med HTML5, CSS3 og JavaScript. Lydnerd som liker å prototype digitale verktøy for musikkproduksjon.

Seniorutvikler

+47 95 80 44 99 martin@kodeoslo.no

Martins IT-interesse startet med en Commodore 64 (med 6502-chip og tapedrive!) i 1986. Siden da har han vært innom roller innen systemutvikling, undervisning, teknisk strategi og lederstillinger. Han har løst komplekse digitale problemer innen mediebransjen, fintech, skipskonstruksjon og i offentlig sektor. Martin er en dreven fullstacker, en allsidig utvikler med spesielt høy kompetanse innen infrastruktur.

Seniorutvikler

+47 95 80 38 76 niklas@kodeoslo.no

Niklas liker å programmere og har jobbet som utvikler i ti år. Opptatt av god UX, power-user verktøy, datavisualisering og lesbar kode. Trives med både frontend og backend (fullstack). Har spesiell passion for funksjonell programmering, unit testing og domain driven design. Favorittspråkene er F# og Scala.